Start over
4 dagen

Hemabo kunststoftechniek

Plaats Aquamarijnstraat 75, 7554 NN Hengelo
Soort bedrijf

Hemabo is specialist in het fabriceren van hoogwaardige kunststofdelen voor de machinebouw en medische industrie. Kunststoffen zijn niet meer weg te denken in deze technisch georiënteerde industrie.

Hemabo startte meer dan 50 jaar terug. In de jaren zeventig groeide het bedrijf mee met de stijgende vraag naar technische kunststof producten. De laatste decennia ontwikkelde Hemabo zich tot een specialistische hoogwaardige kunststofbewerker op de Europese markt.

Deze groei zet zich nog steeds voort. Investeringen in vernieuwende productietechnologieën, ondersteunende systemen en kennis dragen de komende jaren bij tot het vervullen van de  ambitie van Hemabo, namelijk excelleren in flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Doel

De leerlingen krijgen een beeld van hoe klantspecifieke kunststofmaakdelen worden gefabriceerd. De kunststofdelen worden gemaakt met behulp van zeer moderne computergestuurde machines. Hemabo laat ook zien dat niet alleen de machine, maar juist ook de medewerker van cruciaal belang is voor het realiseren van een goed product.

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Aantal leerlingen di. 19 nov. 
08.45 - 10.15 Groep 13 CT Stork 9 leerlingen
10:45 - 12:15 Groep 52 Twickel H 14 leerlingen

Type leerlingen HAVO
Begeleiding

E. Meijnen

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Hemabo kunststoftechniek  

Netgemak Internetbureau