Start over
-78 dagen

Braakhuis

Plaats Gildestraat 22, 7622 AC Borne
Soort bedrijf

Braakhuis is een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in de maakindustrie. Een organisatie die gebouwd is op de pijlers vakmanschap, vernuft, flexibiliteit en bovenal inzet. Braakhuis bestaat uit vier gespecialiseerde bedrijfsonderdelen: Metaaltechniek, Machine- & Apparatenbouw, Tubes en Moulds & Components. Deze hebben zich door de jaren heen niet alleen in de diepte, maar zeker ook sterk in de breedte ontwikkeld. Onze visie is namelijk dat we het verschil willen maken door klanten op alle fronten te ontzorgen. Een visie waar u de vruchten van plukt.

 

Veel bedrijven kunnen u helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van uw wensen. Braakhuis biedt u echter als één van de weinige organisaties de zekerheid dat uw wensen ook daadwerkelijk perfect volgens afspraak uitgevoerd worden. Dat komt met name door de synergie tussen onze mensen. We steken veel aandacht en energie in het samenstellen en motiveren van ons team en het perfectioneren van de werkwijzes. En dat merkt u.

Doel

De docent van de leerlingen bereiden het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Aantal leerlingen di. 22 nov. 
08.45 - 10.15 Groep 33 Twickel B. 12 leerlingen
10:45 - 12:15 Groep 32 Twickel B. 12 leerlingen
do. 24 nov. 
10:45 - 12:15 Groep 48 Twickel 11 leerlingen
Type leerlingen VMBO TL / HAVO
Begeleiding

W. Otten

Mevr. P. ter Mors

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Braakhuis  

Netgemak Internetbureau