Start over
-315 dagen

DHL

Plaats Hengelo
Soort bedrijf

In 1969 zet Neil Armstrong voet op de maan. Een mijlpaal van jewelste. Een paar maanden later scheppen drie andere pioniers – Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn – nóg een legendarisch moment. Ze richten de eerste internationale bezorgservice op: DHL. Een slim initiatief, dat uitgroeit tot het meest toonaangevende logistiekbedrijf ter wereld.

 

DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld. Samen heten we de Deutsche Post DHL Group. Ons portfolio van logistieke oplossingen via de weg, de lucht en het spoor is ongeëvenaard. Met ‘n half miljoen medewerkers in meer dan 220 landen en regio’s, brengen we alle hoeken van de planeet moeiteloos in verbinding.

 

Onder de mooie geelrode vlag van DHL Parcel zijn nog twee logistieke giganten ondergebracht: een uit het zakelijk transport en een uit de particuliere markt. Samen met Van Gend & Loos en Selektvracht is DHL Parcel zonder enige twijfel dé pakket- en palletbezorgdienst van Europa.

Doel

Jongeren interesseren voor Logistiek, dienstverlening en techniek. Laten zien wat er bij komt kijken om het door jou online bestelde pakket bij je thuis te krijgen. 

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheidsinstructie

- Presentatie

- Rondleiding door het bedrijf

  * logistiek Centrum

- Centrale afsluiting en tijd voor stellen van vragen

Begeleiding

Angelique van der Made

Gedragsregels

Zie Algemene gedragsregels.

Op de paden blijven

  DHL  

Netgemak Internetbureau