Start over
-676 dagen

Aannemingsbedrijf J.A. Droste BV

Plaats Hengelo
Soort bedrijf

Opgericht in 1973 te Hengelo (O.), bouwt Droste al meer dan 40 jaar aan de toekomst. Met onze drie zelfstandige bedrijven Aannemingsbedrijf Droste, Droste Kleinbouw en Droste Vastgoedontwikkeling, sinds 1 juli 2001 iso-9001 gecertificeerd, ligt er een solide fundament voor activiteiten op het gebied van projectontwikkeling, utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie, verbouw, onderhoud en beheer.

 

Van meet af aan wordt een niveau van projectontwikkeling, architectuur en bouwkwaliteit nagestreefd, dat ruim boven het maaiveld ligt. Deze kwaliteitsgerichte visie wordt kort en bondig verwoord in onze Droste-motto's: 'Bouwen voor 't leefplezier' en 'Visie van idee tot project'.

 

Het werkterrein van Droste omvat alle mogelijke opdrachten op het gebied van bedrijfshuisvesting (hallen, kantoren, garages/showrooms), utiliteitsbouw voor cultureel/maatschappelijke instellingen en woningbouw.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst Op locatie bij Bornsebeeklaan tegenover Piepersveldweg

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

 

Aantal leerlingen di. 19 nov.
08.45 - 10.15 Groep 27 CT Stork 14 leerlingen
10:45 - 12:15 Groep 28 CT Stork 14 leerlingen

Type leerlingen VMBO
Begeleiding

Vincent Brefeld

J. Immerman

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Aannemingsbedrijf J.A. Droste BV  

Netgemak Internetbureau