Start over
-77 dagen

Gebouw N

Plaats Haaksbergerstraat 67 Hengelo
Soort bedrijf

WELKOM IN GEBOUW N!
HIER DRAGEN WE SAMEN BIJ AAN GROEI VAN BEDRIJVEN DOOR INTENSIEVE SAMENWERKING.

Doel is een omgeving te creëren waarin bedrijven elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten en worden gestimuleerd om met elkaar hun business en bedrijfsvoering te versterken. Enjoy business! De inrichting van het gebouw faciliteert ontmoeting en samenwerking, door open en inspirerende werk- en vergaderplekken. Als huurder kun je gebruik maken van deze voorzieningen.

 

Samenwerking op concrete onderwerpen is een tweede doel, bijvoorbeeld rondom SmartIndustry, Sociale Innovatie en Virtual Reality / Augmented Reality binnen ons VR/AR lab. Op deze manier investeren we samen in innovatie en ondernemerschap. Niet alleen het gebouw draagt bij aan de innovatieve positionering. Ontmoeting, inspiratie en innovatie zijn de verbindende thema’s.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch omgeving

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Aantal leerlingen
Begeleiding

Mevr. N. Scherphof

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Gebouw N  

Netgemak Internetbureau