Start over
-315 dagen

Machinefabriek Heerbaart

Plaats Alfred Marshallstraat 13, 7559 SE Hengelo
Soort bedrijf

Machinefabriek Heerbaart begon oorspronkelijk als eenmanszaak in reparaties van kleine machines. De werkzaamheden breidden zich echter snel uit, waarbij de focus steeds meer kwam te liggen op de olie- en gasindustrie. Zo werden onder meer hele grote bedrijven als Shell en NAM een klant van Machinefabriek Heerbaart.

 

In de loop der jaren bleef Machinefabriek Heerbaart zich ontwikkelen. Enkele jaren geleden is vanwege de gloei van het bedrijf een nieuw bedrijfspand betrokken op een zeer gunstige locatie, namelijk vlak bij de doorgaande snelweg richting Duitsland, uitstekend bereikbaar en met goede aansluitingen voor het transport van de producten

 

Machinefabriek Heerbaart heeft een modern machinepark. Zij beschikken over meerdere computergestuurde machines, zoals draaibanken en freesbanken. De producten worden over de hele wereld toegepast in systemen waarin buitengewoon hoge eisen worden gesteld aan degelijkheid en betrouwbaarheid. Dergelijke systemen zijn bijvoorbeeld te vinden op booreilanden, in olie- en gaswinningsinstallaties op het land, in filterinstallaties, windmolens en (water)krachtcentrales.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website van het bedirjf en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Begeleiding

De heer F. van Goethem

 

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Machinefabriek Heerbaart  

Netgemak Internetbureau