Start over
-384 dagen

Powerspex BV

Plaats Hengelo
Soort bedrijf

Powerspex is dé plek voor stages, bijbanen, afstuderen en carrière in de techniek. Met veel mogelijkheden voor jong talent!

 

Powerspex is een procesautomatiseerder, oftewel een technisch bedrijf waar technische installaties worden gebouwd en technische processen worden geautomatiseerd. Er zijn ruim honderd medewerkers. Er werken technici met allerlei opleidingsachtergronden, variërend van MBO niveau 2 tot universiteit.

 

Bij Powerspex wordt samengewerkt met grote bedrijven uit verschillende branches in diverse projecten. Er wordt bovendien projectmatig gewerkt. Dat betekent: geen klus is hetzelfde en er wordt in binnen- en buitenland gewerkt, voor korte of lange tijd. Volop mogelijkheden voor avonturiers maar ook voor wie liever op een locatie in de buurt werkt.

 

Jong talent krijgt volop kansen bij Powerspex. Stages, afstudeeropdrachten, bijbanen en carrière: wie technisch onderlegd is, is van harte welkom om zich aan te sluiten bij het team. Omdat Powerspex al zoveel jaren een kweekvijver voor jong talent is, is er een werknemersbestand ontstaan waarin alle leeftijden vertegenwoordigd zijn. Kom je bij ons werken, dan werk je dus altijd met leeftijdsgenoten, terwijl je profiteert van de ervaring van de oudere werknemers.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Powerspex? Met name voor studenten elektrotechniek vanaf niveau 3, mechatronica en werktuigbouwkunde liggen er kansen.

 

 

Doel

Jongeren interesseren voor de industriele automatisering en alles wat met elektrotechniek te maken heeft binnen de industrie.

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Gedragsregels

Zie Algemene gedragsregels

  Powerspex BV  

Netgemak Internetbureau