Start over
-676 dagen

28 okt - Bijeenkomst Twente Goes Techno 2014

Twente goes Techno bijeenkomst 2014

Technische bedrijven in Twente zitten, nu en in de toekomst, te springen om goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Om de toekomst een stapje voor te zijn, nodigen zij leerlingen van het voortgezet onderwijs uit om kennis te maken met het uitdagende werkveld.

 

De leerlingen gaan in de week van 17 – 21 november 2014 op bezoek bij technische bedrijven in Enschede, Hengelo en Borne. Tijdens de bezoeken krijgen de leerlingen een beeld van hoe een technisch bedrijf werkt en welke mogelijkheden een beroep in de techniek geeft. 

 

Twente goes Techno is een initiatief van diverse samenwerkende partners, nl.  Kenteq, VMBO Carrousel Twente, Koninklijke Metaalunie, Opleidingsbedrijf Metaal, Opleidingsbedrijf Installatiewerk, Werk en Vakmanschap en de gemeenten Enschede en Hengelo. Alle scholen van het voortgezet onderwijs in Hengelo, Enschede en Borne zijn betrokken bij het project. 

Alle bovengenoemde partners nodigen u graag uit voor de feestelijke afsluiting van Twente goes Techno 2014 op donderdag 20 november 2014 van 15.30 – 18.00 uur.

 

Bekijk hier de uitnodiging

 

 

Meer nieuws


Netgemak Internetbureau