Start over
-603 dagen

Over Twente goes Techno

Weet jij al wat jij wilt gaan doen na het behalen van je diploma? Het project Twente goes Techno biedt jou een uitstekende mogelijkheid om een kijkje te nemen bij diverse technische bedrijven. Zodoende hopen we dat je een weloverwogen keuze maakt voor een vervolgopleiding.

 

Ieder jaar in november kun je een kijkje nemen bij een of meerdere bedrijven in de regio. De bedrijven die meedoen hebben altijd iets met techniek te maken. Deze bedrijven staan te springen om jongeren die de juiste technische opleiding hebben gevolgd!

 

Wij snappen goed dat het lastig kan zijn om een keuze te maken voor een vervolgopleiding. Het is niet alleen belangrijk dat je een opleiding kiest die je aanspreekt, ook is het belangrijk om een goed beeld te hebben van het beroep dat je gaat uitoefenen en om te weten of er straks voldoende werk te vinden is. Het is belangrijk dat jij een goede voorlichting krijgt, voordat je je keuze gaat maken!

 

Door deel te nemen aan Twente goes Techno, kun je alvast kennis maken met technische bedrijven. Wij stellen je zo in staat om een blik te werpen op de werkzaamheden die het bedrijf uitvoert, de sfeer binnen het bedrijf te ervaren en een indruk van de verschillende beroepen die er binnen het bedrijf bestaan.

Een kijkje nemen bij

Inloggen decanen


Netgemak Internetbureau