Start over
-518 dagen

TriMM en GriDD

Plaats Moutlaan 25 7523 MC Enschede
Soort bedrijf

TriMM is een full-service internetbureau dat zich toelegt op alle aspecten in digitale dienstverlening, van advies tot hosting en alles er tussenin. Ze zijn gespecialiseerd in digital business development, marketing automation, hosting (acceleration), sites, portals, shops, campaigns en apps voor grote klanten zoals Philips, NXP Semiconductors, KPN, Universiteit Twente, ROC van Twente, Ten Cate en Pentair.

 

TRIMM is de partner in digitale strategie en oplossingen in B2B. Expertise in strategie, concept, websites, marketing automation, campagnes en hosting.

 

GriDD bedenkt praktische innovatieve concepten voor effectieve informatie. GriDD brengt business- en gebruikerseisen in kaart, en brengt deze samen in een toepasbare digitale strategie.

 

Beide organisaties vinden het belangrijk om jong talent de kans te geven zich optimaal te ontwikkelen op het snijvlak van onderwijs en werkveld. Daarom vinden we het leuk om leerlingen van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid te bieden om op deze manier meer te weten te komen over de organisatie en de creatieve sector. Hopelijk helpt het om te komen tot een weloverwogen profielkeuze. En misschien kom jij over een jaar of 8 wel bij ons werken!

Duur

1,5 uur per bezoek

 

Maandag 20 november: 

9.00 - 10.30 uur

Doel

Leerlingen krijgen een indruk van de werkzaamheden die het bedrijf verricht, welke beroepen er zijn en welke opleiding(en) daarvoor nodig zjin

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (o.a. door bekijken website van het bedrijf): http://www.trimm.nl/

http://www.gridd.nl

Programma
  • Ontvangst met koffie/thee
  • Power point presentatie over het bedrijf in vergaderruimte
  • De Stoelenkamer
  • Welke beroepen zijn er binnen het bedrijf en welke opleiding moet je er voor volgen?
  • Rondleiding door het bedrijf
  • Brainstormsessie met een relevante casus (bv.“Online campagne om jouw sportvereniging te helpen bij het vinden van geldschieters”)
Aantal leerlingen maximaal 16 per groep
Type leerlingen Alle niveaus; relevante opleiding/interesse
Begeleiding

De heer Joeri Constandse

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

 

 

 

  TriMM en GriDD  

Netgemak Internetbureau