Start over
-603 dagen

Afmi B.V.

Plaats Lansinkesweg 30, 7553 AE Hengelo
Soort bedrijf

AFMI Verspanende Industrie is in het jaar 2000 gestart in een bedrijfsgebouw van Stork aan de Lansinkesweg. AFMI komt eigenlijk ook voort uit Stork en is ontstaan toen een aantal bedrijven samen is gaan werken. AFMI is gespecialiseerd in verspanen, dat is het bewerken van metalen bijvoorbeeld door middel van frezen, draaien, boren, zagen, slijpen, schaven, etc.

 

Door de samenvoeging van meerdere bedrijven heeft AFMI heel veel kennis op het gebied van mechanische bewerking en het samenstellen van producten.

 

AFMI heeft een uitgebreid en modern machinepark met onder andere een computergestuurde 3D-machine. AFMI werkt vooral voor de offshore-industrie (booreilanden op zee voor de olie- en gaswinning), de energiesector en de machinebouw.

Datum dinsdag 15 november 2016
Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheidsfilm

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

 

Specifiek: Het dragen van veiligheidsschoenen en een veiligheidsbril is verplicht

  Afmi B.V.  

Netgemak Internetbureau