Start over
-384 dagen

Bauhaus

Plaats Hengelo
Soort bedrijf

BAUHAUS heeft zich sinds 2015 gevestigd in Nederland. In 2017 werd de winkel in Hengelo geopend. Ze bieden een breed scala aan gespecialiseerd assortiment onder één dak, het gaat om producten voor huis, tuin en werkplaats.

 

Niet alleen service, kwaliteit en een groot assortiment zijn de speerpunten van het BAUHAUS concept. Er is nog een factor die een belangrijke rol speelt: duurzaamheid. Zij vinden het namelijk van groot belang dat de producten in hun assortiment op een niet-milieubelastende manier worden gemaakt.

 

Onze medewerkers zijn hun belangrijkste kapitaal. Het ontwikkelen en stimuleren van personeel staat daarom hoog op deprioriteitenlijst. Tenslotte zijn het onze medewerkers die het BAUHAUS-concept naar de praktijk vertalen en elke dag opnieuw zorgdragen voor een uitstekende service. Het zorgen voor gekwalificeerd personeel is voor de sleutel van toekomstig succes. Dat maakt goede scholing belangrijk.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Bauhaus  

Netgemak Internetbureau