Start over
-603 dagen

Breumaf B.V.

Plaats Spinelstraat 40, 7554 TW Hengelo
Soort bedrijf

Breumaf bestaat sinds 1985 en maakt producten voor verschillende bedrijven. Denk hierbij aan  bijvoorbeeld automobielbedrijven, medische bedrijven en de petrochemie (olie- en gasbedrijven). Maar ook werkt Breumaf voor defensie en de lucht- en ruimtevaart.

 

Breumaf is specialist in het op een hele fijnzinnige manier van bewerken metaalonderdelen. Dit gebeurt met een 5-assige simultaanfrees. Hiermee kunnen complexe onderdelen en matrijzen met hoge nauwkeurigheden worden gemaakt. Veelal gaat het om prototypes (nieuwe producten) en kleine series volgens de strengste nauwkeurigheidsnormen. Breumaf heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in nieuwe machines, automatisering en robotisering. Dat maakt het werken bij Breumaf erg interessant en boeiend.

Doel

Jongeren interesseren voor de metaal en techniek. Laten zien wat er tegenwoordig mogelijk is met computers, robots en CNC-freesmachines.

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheidsinstructie

- Presentatie

- Rondleiding door het bedrijf

  * meetkamer

  * CNC freesmachines en robots

  * Computers en engineering

- Centrale afsluiting in kantine

 

Aantal leerlingenGedragsregels

Zie Algemene gedragsregels

 

Specifiek: Leerlingen dienen niets aan te raken zonder toestemming! (onderdelen kunnen scherp zijn)

  Breumaf B.V.  

Netgemak Internetbureau