Start over
-518 dagen

Electromach

Plaats Jan Tinbergenstraat 193, 7559 SP Hengelo
Soort bedrijf

Electromach is een internationaal en sterk groeiend bedrijf. Electromach maakt materialen en systemen die explosieveilig zijn. Vooral in de olie- en gaswinning (denk bijvoorbeeld aan oliebooreilanden) bestaat er gevaar voor explosies. Omdat er bij deze activiteiten ook elektrotechnische materialen en systemen nodig zijn moet dat wel veilig gebeuren. Er mogen geen explosies plaats vinden. Electromach maakt dus deze explosieveilige materialen en systemen. Deze producten worden ook gebruikt in allerlei andere chemische bedrijven en olieraffinaderijen over de hele wereld. Het gaat bijzonder goed met Electromach er is pas een compleet nieuwe fabriek gebouwd. En nu blijkt dat deze fabriek al weer te klein is en daarom wordt er nu uitgebreid.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door de website van het bedrijf te bekijken en vooraf vragen te bedenken)

Programma

- Ontvangst

- Bedrijfspresentatie (inclusief uitleg over explosieveiligheid)

- Rondleiding

- Afsluiting

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels.

 

Specifiek voor Electromach:

Tijdens de rondleiding is het aanraken van materiaal niet toegestaan (tenzij de rondleider aangeeft dat het 'ongevaarlijk' is). Kasten kunnen namelijk onder spanning staan als deze getest worden.

  Electromach  

Netgemak Internetbureau