Start over
-578 dagen

Enerpac

Plaats Spinelstraat 15, 7554TW Hengelo
Soort bedrijf

Enerpac is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd hogedrukhydraulische gereedschappen en systemen levert aan vele industriële markten. Enerpac heeft 28 kantoren in 22 landen en wereldwijd meer dan 1000 medewerkers.

De Enerpac vestiging in Hengelo is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor het veilig en precies verplaatsen van grote en zware objecten. Zij ontwerpen en produceren machines zoals hefportalen en verschuifsystemen.

Door hun ontwerpkundige capaciteiten kan Enerpac de kennis op gebied van hydrauliek, staalconstructies en elektronica combineren om een passende oplossing voor een ingewikkeld vraagstuk te bedenken.

Enerpac heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan het bergen van de gezonken onderzeeër de Koersk, het rechtop zetten van het Reuzenrad Londen Eye en het tillen en verschuiven van gebouwen, bruggen, windmolens en schepen.

Doel

Leerlingen krijgen een beeld van de verschillende beroepen en werkzaamheden. Denk hierbij aan ontwikkelen, bewerken (verspanen/ lassen), assembleren, testen en op locatie installeren (bijvoorbeeld India, Zuid-Amerika)

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

Let op: Enerpac heeft meerdere vestigingen! Voor de rondleiding melden aan de Spinelstraat 15!

 

- Ontvangst

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

 

Specifiek: Veiligheidsschoenen en veiligheidsbril

  Enerpac  

Netgemak Internetbureau