Start over
-552 dagen

HTM Aerotec

Plaats Topaasstraat 24, 7554 TH Hengelo
Soort bedrijf

HTM Aerotec is een technisch hoogwaardig bedrijf dat producten maakt en projecten verkoopt aan bedrijven op gebied van defensie, luchtvaart, ruimtevaart, optische en medische technologie. Praktisch elk project waar HTM Aerotec bij betrokken wordt, start met het zoeken naar de beste oplossing en het maken van proefproducten. De kracht van HTM Aerotec ligt in het samenvoegen van technische materialen en handelingen tot complete apparaten. Daarbij gaat het altijd om kleine en middelgrote series waar hoge eisen aan worden gesteld, zowel technisch als qua uiterlijk.

 

HTM Aerotec verwerkt o.a. hoogwaardige staalsoorten, aluminium en titanium op uitgekiende machines voor draaien en frezen alsmede buigen, kant- en walsvormen en middelfrequent punt-, spot-, en stiftlassen.

 

Doel

Laten zien welke hoogwaardige producten worden gemaakt voor bijvoorbeeld de luchtvaartindustrie. Welke handelingen moeten worden gedaan om de producten te maken? Welke bewerkingstechnieken en welke opleiding/scholing heb je ervoor nodig?  

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Aantal leerlingen
Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  HTM Aerotec  

Netgemak Internetbureau