Start over
-552 dagen

Kolk Appendagefabriek bv

Plaats Parelstraat 5, 7554 TL Hengelo
Soort bedrijf

Appendagefabriek Kolk b.v. is een onafhankelijke Nederlandse producent en levert een compleet assortiment producten voor de water- en gas distributie-infrastructuur en industriële toepassingen.

 

Compleet assortiment

Kolk heeft in haar tachtig jarige bestaan een vooraanstaande positie opgebouwd in de markt voor water- en gasdistributie in Nederland en andere Europese landen. Ons complete productpakket is onder te verdelen in vier hoofdgroepen:

Afsluiters

Hulpstukken

Leidingtoebehoren

Brandkranen

 

Het assortiment wordt gekenmerkt door een hoogstaande productkwaliteit en al onze producten worden vervaardigd conform de geldende Europese normen en regelgeving.

 

Snelle levering

Kolk kent de markt en weet wat er wordt gevraagd. We investeren consequent in een zeer brede en diepe voorraad, zodat onder vrijwel alle omstandigheden snel kan worden geleverd. Dit geldt ook voor mindere gangbare typen en uitvoeringen.

 

Productaanpassingen

Ook gewenste productaanpassingen worden snel gerealiseerd. Dankzij onze gestroomlijnde organisatie en efficiënte productieproces kunnen wij snel schakelen als dat van ons gevraagd wordt.

 

Denken in oplossingen

Kolk stelt zijn kennis en kunde graag beschikbaar. Veel opdrachtgevers hebben inmiddels kennis gemaakt met het probleemoplossend vermogen van Kolk.

 

Sterk in projecten

Bij projecten kan Kolk u compleet ontzorgen. Wij verzorgen de gehele projectuitrusting, inclusief het logistieke traject.  Van afsluiters en hulpstukken tot en met de benodigde bouten en het labellen van de producten, we leveren alles conform uw planning.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Aantal leerlingen
Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Kolk Appendagefabriek bv  

Netgemak Internetbureau