Start over
-603 dagen

Norma (Locatie Opaalstraat)

Plaats Hengelo, Opaalstraat 31. 7554 TS Hengelo
Soort bedrijf

Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De kernkracht van Norma zit in de ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten.

 

Met voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie modules. De onderneming is één van de weinige bedrijven in de wereld die een nauwkeurigheid van ( minder dan) één duizendste millimeter kan garanderen.

 

Norma biedt triple A-producten aan triple A-klanten en staat bekend als een bedrijf dat verder gaat waar anderen zouden stoppen.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een hoogwaardig metaal bewerkend/mechatronica bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst en korte presentatie over bedrijf (ca. 15 minuten)

- Rondleiding (ca. 60 minuten)

- Afsluiting, vragen van leerlingen (ca. 15 minuten)

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

 

Specifiek: niet buiten de lijnen lopen, goed luisteren naar de rondleider, niets zonder toestemming aanraken, geen foto's maken

  Norma (Locatie Opaalstraat)  

Netgemak Internetbureau