Start over
-603 dagen

Selo

Plaats Asveldweg 11 Hengelo
Soort bedrijf

Selo ontwerpt en bouwt proces- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, dierenvoedings-, farmaceutische– en non food-industrie. Wij bieden een A tot Z oplossing: onze projecten worden vanaf de ontwerpfase tot en met het in bedrijf stellen van de systemen volledig door ons verzorgd. Wij hebben de disciplines technologie, automatisering, engineering, assemblage, installatie en after sales dan ook geheel in eigen hand.

 

Selo heeft vijf vestigingen en is niet alleen actief binnen Europa maar ook daarbuiten. Het hoofdkantoor staat in Hengelo. Van daaruit wordt met name de Benelux bediend. De vier buitenlandse vestigingen bedienen hun lokale markten. De vestigingen van Selo hebben onderling een efficiënte uitwisseling van gegevens en knowhow. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van de nieuwste kennis en toepassingen op het gebied van foodprocessing- en verpakkingssystemen.

 

Bij Selo werken meer dan 100 medewerkers die gezamenlijk door de jaren heen een stabiele relatie hebben opgebouwd met onze klanten. Ons team bestaat onder meer uit:

Innovatieve engineers, die met de modernste middelen en veel ervaring concepten en machines ontwikkelen die vervolgens in eigen beheer worden gebouwd.

Hoog opgeleide technici, die de door ons ontworpen en gebouwde apparatuur in bedrijf stellen bij de klant en onderhoud en service verlenen.

Ervaren projectmanagers, die de behoefte van onze klanten kunnen vertalen in concrete investeringsvoorstellen.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Selo  

Netgemak Internetbureau