Start over
-603 dagen

Spenco

Plaats Toermalijnstraat 4, 7554 TX Hengelo
Soort bedrijf

Spenco B.V. is een middelgroot productiebedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het maken van producten op gebied van luchttechniek en geluidbeheersing. Voor luchttechniek moet je vooral denken aan het op maat maken van luchtkanalen en pijpleidingen voor allerlei soorten bedrijven.

 

Geluidsbeheersing kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het maken van geluidsdempende wanden, deuren of roosters. Maar ook lawaaimakende machines kunnen volledig worden omkast, zodat het geluidsniveau afneemt.

 

Het bedrijf heeft veel gespecialiseerde machines waar mee gewerkt wordt, onder andere een snijbank, wals, lasapparaten en een spuitcabine.

 

Spenco levert zijn producten aan andere bedrijven. Dit kunnen standaard producten zijn, maar soms worden er ook dingen op maat ontwikkeld en gemaakt.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Spenco  

Netgemak Internetbureau