Start over
-603 dagen

The Green Box Hengelo

Plaats Europalaan 202 7559 SC Hengelo (Ov)
Soort bedrijf

Dé cleantech campus van Noord-West Europa waar jonge bedrijven en talenten samen werken aan de versnelling van de energietransitie.

 

The Green Box is opgestart in 2021 om een plek te bieden aan ondernemers en innovators die werken aan cleantech om de broodnodige transitie naar schone energie en emissieloos vervoer te versnellen. Nooit eerder was de noodzaak hiervan zo groot als nu.

The Green Box ambieert om dé cleantech campus van Noord-West Europa te worden: een centrum van ondernemerschap en innovatie, maar ook daadwerkelijk productie van echte tastbare oplossingen zoals batterij systemen, laadpalen, electrolyzers, en slimme software.  

The Green Box biedt ruimte voor kantoorwerk, vergaderingen, en unieke ruimtes voor het daadwerkelijke maken van fysieke producten.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf welke zich richt op verduurzaming.

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheidsaspecten bespreken

- Presentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  The Green Box Hengelo  

Netgemak Internetbureau