Start over
-77 dagen

Holland Hydraulics

Plaats Binnenhavenstraat 14, 7553 GJ Hengelo
Soort bedrijf

“Holland Hydraulics B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1994, gespecialiseerd in aandrijftechniek en hoogwaardige hydraulische systemen voor de industriële, maritieme en offshore markt. In de loop der jaren, hebben we een gevestigde reputatie opgebouwd, waarbij we onze klanten wereldwijd van dienst zijn als betrouwbare partner.

 

Met een team van deskundige ingenieurs, uitgebreide kennis en ervaring, zorgen we voor de optimale klantspecifieke oplossing. We werken nauw samen met onze klanten en leveranciers over de hele wereld en houden de communicatielijnen kort. Hierdoor kunnen wij uitstekend voldoen aan de wensen en eisen.

 

Om onze klanten een breed assortiment hoogwaardige hydraulische componenten aan te kunnen bieden, zijn wij de trotse partner van gerenommeerde fabrikanten, zoals HEB Hydraulik-Elementebau GmbH, HKS Dreh-Antriebe GmbH, Jahns Hydraulik GmbH, The Oilgear Company, Parker Hannifin B.V., Rickmeier GmbH, ScanWill Fluid Power ApS en SSH Stainless a.s. Holland Hydraulics B.V.  beheerst en begeleidt het gehele project van consultancy, engineering, productie, installatie, besturing, inbedrijfstelling en onderhoud en zo voorzien wij de klant van een allesomvattende en klantspecifieke oplossing. Alle hydraulische systemen voldoen aan de vereiste kwaliteits- en veiligheidsnormen.”

Datum vrijdag 23 oktober 2015
Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Aantal leerlingen
Type leerlingen HAVO
Begeleiding

Mevr. T. Simons

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Holland Hydraulics  

Netgemak Internetbureau