Start over
-78 dagen

Mercedes Baan Twente

Plaats Goudstraat 20, 7554 ND Hengelo
Soort bedrijf

Baan Twente is de officiële Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestel- en vrachtwagens voor het oosten van Nederland. Vanuit de vestigingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal probeert zij de verwachtingen van haar relaties omtrent mobiliteit duurzaam te overtreffen.

In 1966 heeft Jan Baan met zijn “handel in automobielen” de basis gelegd voor dit familiebedrijf. Professionaliteit, toegankelijkheid en passie voor mobiliteit zijn de kern van de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit resulteert in korte lijnen die er voor zorgen dat Baan Twente snel en flexibel kan handelen. De klanten plukken daar de vruchten van.

 

In 50 jaar is Baan Twente uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie voor Mercedes-Benz, smart en Fuso. Dit is bereikt door het vertrouwen van onze klanten en dankzij meer dan 125 goed opgeleide en ervaren medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De loyale klanten en gemotiveerde medewerkers, in combinatie met kwalitatief hoogstaande producten, zijn de basis voor ons familiebedrijf. Niet alleen maakt ons dit trots, het geeft vertrouwen in de toekomst.

Doel

Jongeren interesseren voor de automobielindustrie. Laten zien hoe complex de auto's en bedrijfswagens tegenwoordig zijn en hoe deze moderne technieken van onderhoud moeten worden voorzien.

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma
  • Ontvangst in de vergaderruimte
  • Korte presentatie over Baan Twente, Mercedes-Benz, de verschillende beroepen en opleiding
  • Rondleiding door de vestiging (showroom, magazijn, werkplaats en afdeling schadeherstel) met enkele demonstraties
  •  Afsluiting in de vergaderzaal
Aantal leerlingen
Type leerlingen VMBO / VWO
Begeleiding

P. Leushuis

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  Mercedes Baan Twente  

Netgemak Internetbureau