Start over
-916 dagen

PM Aerotec

Plaats Topaasstraat 24, 7554 TH Hengelo
Soort bedrijf

PM Aerotec is een technisch hoogwaardig bedrijf dat producten maakt en projecten verkoopt aan bedrijven op gebied van defensie, luchtvaart, ruimtevaart, optische en medische technologie. Praktisch elk project waar PM Aerotec bij betrokken wordt, start met het zoeken naar de beste oplossing en het maken van proefproducten. De kracht van PM Aerotec ligt in het samenvoegen van technische materialen en handelingen tot complete apparaten. Daarbij gaat het altijd om kleine en middelgrote series waar hoge eisen aan worden gesteld, zowel technisch als qua uiterlijk.

 

Er zijn ongeveer 60 medewerkers actief bij PM Aerotec.

 

PM Aerotec verwerkt o.a. hoogwaardige staalsoorten, aluminium en titanium op uitgekiende machines voor draaien en frezen alsmede buigen, kant- en walsvormen en middelfrequent punt-, spot-, en stiftlassen.

 

Doel

Laten zien welke hoogwaardige producten worden gemaakt voor bijvoorbeeld de luchtvaartindustrie. Welke handelingen moeten worden gedaan om de producten te maken? Welke bewerkingstechnieken en welke opleiding/scholing heb je ervoor nodig?  

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Aantal leerlingen di. 19 nov. 
08.45 - 10.15 Groep 83 Grundel 12 leerlingen
10:45 - 12:15 Groep 29 CT Stork 14 leerlingen

Type leerlingen VMBO TL / HAVO
Begeleiding

Mevrouw Esther Kroeze

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  PM Aerotec  

Netgemak Internetbureau