Start over
-77 dagen

RTV Oost

Plaats Hazenweg 25, 7556 BM Hengelo
Soort bedrijf

Publieke omroep

 

RTV Oost is een publieke omroep en is dus verplicht om 50% van haar zendtijd te besteden aan informatie en cultuur. Dit ligt vast in de Mediawet en de programmering wordt hier op gecontroleerd door het Commissariaat van de Media. Een regionale omroep heeft volgens de eisen van de Mediawet een Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO). Het PBO heeft als taak het programmabeleid vast te stellen en de uitvoering hiervan te toetsen.

Alle publieke omroepen, waaronder RTV Oost, krijgen hun geld van overheidsinstanties. Daarnaast verkrijgt RTV Oost geld d.m.v. de verkoop van reclamezendtijd.

 

 

Calamiteitenzender

 

Radio Oost is de officiële calamiteitenzender voor de provincie Overijssel. Als de sirene gaat, stem dan onmiddellijk af op uw regionale zender. Radio Oost is in de hele provincie voor iedereen via de ether te ontvangen. Radio Oost is daarnaast ook via de analoge en digitale kabel, Digitenne en satelliet te ontvangen.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een technisch bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereidt het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst

- Veiligheid

- Bedrijfspresentatie

- Rondleiding

- Afsluiting (vragen en evaluatie)

Type leerlingen VMBO
Begeleiding

Mevr. F. Westerveld

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

  RTV Oost  

Netgemak Internetbureau