Start over
-192 dagen

Technology Twente

Plaats Granaatstraat 15, 7554 TN Hengelo
Soort bedrijf

Technology Twente B.V. is sinds 1990 actief in de metaalbewerking. Technology Twente is goed in het maken van onderdelen op een hoog niveau. De producten worden gebruikt toegepast in verschillende sectoren zoals defensie, lucht- en ruimtevaart, medisch, mechatronica en algemene machine- en apparatenbouw.

Er werken gemotiveerde en ervaren vakmensen. Technology Twente heeft een modern, compleet computergestuurd machinepark en een goede meetkamer.

Inmiddels zijn er 48 mensen werkzaam bij Technology Twente. Het is een zogenaamd platte organisatie, de directeur stuurt alle bedrijfsonderdelen aan.

Doel

Leerlingen krijgen een representatief beeld van de verschillende beroepen en opleidingsmogelijkheden binnen een hoogwaardig metaal bewerkend bedrijf

Doel

De docent van de leerlingen bereiden het bezoek samen met de leerlingen voor (bijvoorbeeld door het bekijken van de website en het vooraf bedenken van vragen)

Programma

- Ontvangst en korte presentatie over bedrijf (ca. 15 minuten)

- Veiligheid

- Rondleiding (ca. 60 minuten), aandacht voor:

  * Hoogwaardige verspaning

  * Montage

  * Computerbesturing

- Afsluiting, vragen van leerlingen (ca. 15 minuten)

Aantal leerlingen
Type leerlingen VWO
Begeleiding

- De heer R. Klein

Gedragsregels

Zie algemene gedragsregels

 

Specifiek: Er mogen geen foto's worden gemaakt, geen mobieltjes meenemen in de werkplaats en alle leerlingen dienen stevige dichte schoenen te dragen (geen open schoenen of gympen)

  Technology Twente  

Netgemak Internetbureau